KVKK

Son Güncelleme: 2023-01-10 21:15:25

Giriş

SELİN ERTAŞ & YAĞIZ MEHMET DEMİR ADİ ORTAKLIĞI DİYET 24 İNTERNET HİZMETLERİ (“biz” veya “Diyet24”) için gizliliğin korunması ve kişisel verilerin hukuka uygun işlenmesi en yüksek önceliğe sahiptir ve bu doğrultuda gizliliğinizi sağlamayı taahhüt etmekteyiz. İşbu gizlilik politikası, kişisel verilerinizin tarafımızca nasıl toplandığını, işlendiğini, depolandığını ve ifşa edildiğini açıklamaktadır: kişisel verilerinizin internet sitemizde ve platformumuzda işlenmesi (topluca “Hizmetler”) için geçerlidir. Hizmetlerimizden herhangi birini kullanmadan önce bu gizlilik politikasını dikkatlice okumanızı öneririz.

İşbu aydınlatma metnini, özellikle de faaliyetlerimizdeki veya yürürlükteki yasa ve yönetmeliklerdeki herhangi bir değişiklik nedeniyle haklarınız veya temel özgürlükleriniz etkilenecekse zaman zaman değiştirebiliriz. Bu tür değişiklikler yürürlükteki veri koruma mevzuatı uyarınca sizin onayınızı gerektiriyorsa, değişiklikler yürürlüğe girmeden önce onayınızı almak için sizinle iletişime geçeceğiz.

Biz Kimiz

Biz, Üçevler mah. 72 (220) Sk. Aknil Plaza No:6 Ofis:29 Nilüfer/ BURSA adresinde kayıtlı SELİN ERTAŞ & YAĞIZ MEHMET DEMİR ADİ ORTAKLIĞI DİYET 24 İNTERNET HİZMETLERİ’yiz. “https://www.diyet24.com” platformunu işletiyor ve hizmetin sürekliliğini sağlıyoruz.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca ve veri sorumlusu sıfatıyla Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümlerine göre kişisel verilerinizi korumakla yükümlüyüz.

Kişisel Verileri Koruma Görevlimizle ("KVKG"), destek@diyet24.com adresine bir e-posta göndererek, posta yoluyla kayıtlı ofis adresimize sorularınızı yönelterek veya yürürlükteki mevzuat uyarınca izin verilen başka bir yöntem yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Danışana Özel Bölümler

I. EĞER DANIŞAN İSENİZ (PLATFORMUMUZUN DİYETİSYEN OLMAYAN KULLANICISI İSENİZ)

Eğer bir danışan iseniz veya daha genel olarak danışan panelini kullanacak kullanıcısıysanız, aşağıdaki bilgiler sizin için geçerlidir:

A) Kişisel verilerinizi nasıl elde ediyor; hangi amaçlarla ve hangi yasal temelde işliyoruz?

1. Hizmetlerimize kaydolma

İnternet sitemize kaydolduğunuzda, kişisel verilerinizi doğrudan sizden alıyoruz.

Kaydolduğunuzda, adınız, soyadınız, e-posta adresiniz olmak üzere temel kişisel verileri sağlamanızı istiyoruz. Ayrıca telefon numaranız gibi kendinizle ilgili ek bilgiler de sağlayabilirsiniz. Hizmetleri kullanabilmenizi sağlamak için bu bilgileri saklayacağız.

Danışan panelimiz, diğer özelliklerin yanı sıra şunları da yapmanızı sağlar: Diyetisyeniniz ile randevu ayarlamak, diyetisyeninize mesaj atmak ve diyetisyeninizin size hazırladığı menü ve seans sonuçlarını görebilmek ve besin tablosundan yararlanmak, ayrıca vücut ölçülerinizi, su ve adım gibi verileri saklayabileceğiniz tablolar gibi özelliklere olanak tanır. Bu verileri sizin onayınız olmadığı zamana kadar(diyetisyeninizi panel üzerinden kabul etmediğiniz sürece), 3.kişilerle paylaşımı olmadan sizlerin görebilmesi ve listeleyebilmesi adına saklayacağız. Diyetisyen tarafından hizmet almaya başladığınızda gelen randevu bilgilerini, seans ve diğer benzeri sistem bildirimlerini (sms veya mail) yönetebilirsiniz. Bu tür bildirimleri almamayı seçerseniz, bahsi geçen bildirimleri profilim/bildirimler üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz.

Hizmetlerimizi kullanmak için kaydolduğunuzda, bizimle yasal olarak bağlayıcı bir sözleşme yapmış olursunuz. Bu sözleşme, Kişisel Verilerin İşlenmesi Kanunu’nun 5.2. maddesi uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesine yasal bir dayanak oluşturmaktadır.

Bir sözleşmenin kurulması ve ifâsıyla doğrudan doğruya ilgili olması yasal şartına ek olarak, kişisel verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5.2. Maddesi’nde belirtilen diğer yasal şartlara uygun olarak da işlenebilmektedir. Bu şartlar veri sorumlusu olarak hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek için veri işlemenin zorunlu olması ve veri sorumlusu olarak meşru menfaatlerimiz uyarınca verilerinizin işlenmesi şartlarıdır. Rıza gerektiren verileri işleme faaliyetlerine ilişkin olarak, bu tür veri işleme faaliyetleriniz ancak açık rızanızın temin edilmesi ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5.1 maddesi çerçevesinde yürütülecektir.

2. Diyetisyenden randevu veya muayene ayarlanması

Diyet24’ün sunduğu Diyetisyen Panelini kullanan bir diyetisyen tarafından hizmet almaya başlamanız halinde, size hizmet vermesi amacı ile Diyetisyeniniz sizden ek bilgiler alacaktır. Danışan paneli aracılığıyla size bildirim gelecek ve diyetisyeninizi kabul etmeniz halinde sizin önceden panelinize girmiş olduğunuz veya diyetisyeninizle paylaşmış olduğunuz elektronik ortamda ek bilgiler ediniyoruz. Bu bilgiler aşağıdakileri içerebilir:

İsim ve soyisim(ler),

Telefon numarası,

E-posta adresi,

Randevu tarihi ve saati,

Vücut Ölçümleri, ağırlık, su ve adım verileri

Tahlil sonuçları gibi her türlü yüklediğiniz ek bilgi formları.

Doldurmuş olduğunuz anamnez formu

Boy, Yaş ve Cinsiyet

Bu verileri yalnızca bilgilerinizi görüntülemenize, randevunuzu diyetisyen tarafından iptal ettirmenize, seans hizmeti almanıza veya yeniden düzenletmenize ve bu verileri Diyetisyeninize aktarmanızı sağlamak amaçlarıyla platformumuzda saklayacağız. Kişisel verileriniz Diyetisyene aktarıldıktan sonra veya sizin tarafınızdan fiziksel ortamda alındıktan sonra, kişisel verilerinizin veri sorumlusu haline gelirler ve kişisel verilerinizi kendi amaçları doğrultusunda işlerler (örneğin, tıbbi veya benzeri hizmetlerin sağlanması amacıyla). Bu tür işlemler, ilgili Diyetisyenin gizlilik politikasına ve aydınlatma metnine tabi olacaktır.

Diyet24 hizmetlerinden yararlanan bir Diyetisyen tarafından hizmet almanız halinde, sağlıkla ilgili olabilecek bazı kişisel verilerinizi (özellikle: Anammez Formu, vücut ölçüleri, su ve adım takip gibi) işleyebiliriz (örn.: saklayıp diyetisyeninizle paylaşılması). Bu nedenle, sağlıkla ilgili olabilecek bu tür kişisel verileri işlemeden veya aktarmadan önce onayınızı isteyeceğiz. Verilerinizin randevu alınan Diyetisyene verilmesi ve randevu ve teknik Hizmetlerimizin tarafınıza sunulabilmesi için rızanız gerekmektedir. Rıza gösterilmemesi halinde size randevu ve teknik Hizmetlerimizi sunmamız mümkün değildir. Sağlıkla ilgili kişisel verilerinizin rızanız esasına göre işlenmesi Kişisel Verileri Korunması Kanunu’nun 6.2. maddesine uygundur.

Bir diyetisyenden hizmet ayarlamanız halinde, kişisel verilerinizi, bu verilere ilişkin olarak ayrıca veri sorumlusu haline gelen bu diyetisyenlerle paylaşacağız. Diyetisyen tarafından gerçekleştirilen herhangi bir veri işleme, o diyetisyenin gizlilik politikasına veya aydınlatma metnine tabi olacaktır.

Cep telefonunuza veya e-posta adresinize randevu onayı gönderebiliriz. Ayrıca, randevu tarihiniz yaklaştığında da size bir hatırlatma gönderebiliriz. Eğer randevu diyetisyen tarafından iptal edilirse, iptale ilişkin sizi bilgilendiriyor olacağız.

3. Kişisel verilerinizin depolanması ve diyetisyenler ile paylaşılması

Hizmetlerimizin bir parçası olarak, kişisel verilerinizi kullanıcı hesabınızda saklama imkanı sağlıyoruz. Bu imkan, diğer özelliklerin yanı sıra size şu olanakları sunar:

Kişisel verilerinizin tek bir ortamda saklanması,

Alerjileriniz, tedavileriniz, ilaçlarınız, sağlık durumunuz ve ilgili diğer benzer bilgilerin kolayca erişilebilir bir listesine sahip olmak.

Kişisel bilgilerinizi eklediğinizde, sağlıkla ilgili kişisel verilerinizi işlemek için sizden açık rızanızı istiyor olacağız. Rızanız, yalnızca yukarıda bahsedilen depolama özelliğinin size sağlanması amacıyla alınmaktadır. Kişisel bilgileriniz tarafımızca başka hiçbir amaç için kullanılmayacak, bu tür veriler size bildirilmeksizin üçüncü kişilere satılmayacak veya aktarılmayacaktır. Rızanız isteğe bağlıdır ve istenildiği takdirde her zaman iptal edilebilir. Eğer rızanızı iptal ederseniz, kullanıcı hesabınıza yüklediğiniz sağlıkla ilgili kişisel verileriniz tarafımızca silinecektir.

Diyet24 kullanan bir diyetisyen ile randevu oluşturduğunuz takdirde, bu bilgilerin tamamını veya bir kısmını diyetisyenle paylaşma olanağına sahip olacaksınız. Diyetisyeninizin size mesaj atmasını, anamnez formunuzu, adım takip ve ölçümlerinizi görmenize siz karar verirsiniz, ancak diyetisyenin doğru bir hizmet vermesine yardımcı olacaktır. Verilerinizi paylaşmadan önce rızanızı alıyor olacağız. Yalnızca rıza verildiği takdirde kişisel verileriniz diyetisyenle paylaşılacaktır.

Verilerinizin rızanız doğrultusunda aktarılması, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 8. maddesine uygundur.

4. Diyetisyen ile sohbet başlatmak ve/veya mesaj göndermek

Platformumuzu kullanırken o an çalıştığınız diyetisyeninize onay verdiğiniz zaman sohbet başlatabilir veya kendilerine özel mesaj gönderebilirsiniz. Bu özelliği kullandığınızda durumdan bilgimiz olacaktır, ancak bu veriler uçtan uca şifrelenmiş olduğundan sohbet veya konuşma sırasında uzmana sağladığınız bilgilere erişemeyiz.

Sohbet geçmişinize, sorularınıza veya diyetisyen cevaplarına istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Mesajlar seçeneğini kullanmadan önce, tarafımızca rızanız istenir. Konuşma ve mesaj opsiyonları için kişisel verileriniz Kişisel Verilerin Koruması Kanunu’nun 5.1, 5.2 ve 6.2. maddeleri uyarınca işlenir.

Gerektiğinde, sohbet ve mesaj seçeneklerinin kullanımına ilişkin ek aydınlatma metinleri ve rıza seçenekleri sağlayabiliriz.

 

6. Pazarlama

Pazarlama ve ticari iletileri almaya onay verdiğinizde, e-posta adresiniz, telefon numaranız, adınız ve soyadınız bu amaçla tarafımızca işlenebilir. İstediğinizde bu iletileri almaktan vazgeçebilirsiniz. Kişisel verilerinizin bu amaçla işlenmesinin hukuki dayanağı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5.1. maddesidir.

7. Diğer amaçlar

Hizmetlerimizi kullandığınız sırada; cihazınız, IP adresiniz, saat dilimi ve diliniz veya kullandığınız tarayıcı hakkında bilgiler içeren ek veriler edinebiliriz. Ayrıca Hizmetlerimizi ilk ve son ne zaman kullandığınız ve Hizmetlerimizi kullanırken ne kadar zaman harcadığınız hakkında da bilgi edinebiliriz.

Mobilden uygulama kullanırken, GPS verilerine dayalı olarak konum bilgilerinizi de edinebiliriz.

Tarafımızca bu kişisel verilerin işlenme amacı:

Hizmetlere ilişkin olarak tarafınızca sunulabilecek her türlü iddia ve şikayetinizi değerlendirmek ve kendimizi bu iddia ve şikayetlerinize karşı veya Hizmetleri kullanımınızla ilgili herhangi bir üçüncü taraf iddiasına ve şikayetine karşı korumak;

sizi Hizmetlerimize ilişkin yeni özellik ve işlevler hakkında bilgilendirmek;

iş faaliyetlerimizi yönetmek ve planlamak (örneğin, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi nasıl kullandığınızı analiz etmek, ürünümüze olan talebi tahmin etmek veya kullanıcılarımızın gelecekte Hizmetlerimizi nasıl kullanacağını öngörmek ve kullanıcıların ihtiyaç ve tercihlerindeki eğilimleri tahmin etmek için). Bu bilgilerin bir kısmı anonim hale getirilebilir (örn. İnternet sitemize gezinme şekliniz), ancak bilgilerden bazıları, diğer bilgiler ile birlikte değerlendirildiğinde kimliğinizi tespit edilebilir kılabilir (örn. Platformumuzda oturumunuzun ne kadar süre açık kaldığı ve hangi e-posta adresini kullandığınız).

Bu bilgileri, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu madde 5.2 uyarınca ve sizinle olan sözleşmemizin kurulması ve ifası, bir hakkın tesis edilmesi veya kullanılması, yasal hak ve yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi için gerekli olan işleme hallerinde ve meşru menfaatlerimize dayalı olarak işlemekteyiz.

C) Bize başka kişilere dair kişisel veriler sağladığınız durumlar var mı?

Eğer başkası adına randevu ayarlarsanız (örneğin; bir aile üyeniz için randevu ayarlamak gibi), bu kişinin kişisel verilerini temin edebiliriz. Bu kişisel verileri, sizin kişisel verilerinizi işleme amacımızla aynı amaçlar için işlemekteyiz.

Başka bir kişi adına kişisel veri sağlıyorsanız, bu kişiyi bilgilendirmek ve gerektiği takdirde rızasını temin etmek sorumluluğu tarafınıza aittir.

II. EĞER DİYETİSYEN OLARAK KAYITLI İSENİZ

Eğer platformumuzu ve Hizmetlerimizi diyetisyen sıfatıyla kullanan bir kullanıcı iseniz ve (i) panelde bir profil oluşturduysanız, (ii) Hizmetlerimizi temin etmek için kullanıcı sözleşmesini onaylamışsanız, aşağıdaki hususlara tabii olursunuz:

A) Kişisel verilerinizi nasıl temin ediyoruz? Hangi amaçlarla ve hangi hukuki dayanakla işliyoruz?

1. Hizmetlerimize üye olmak ve hizmetlerimizi kullanmak

Kişisel verilerinizi, hizmetlerimizi kullandığınızda veya üye olduğunuzda direkt olarak sizden temin etmekteyiz.

Hizmetlerimize üye olduğunuzda, üyeliğinizi onaylamak için, danışanlarınızın sizin hakkınızda bilgi sahibi olması amacı ile ve diğer bilgileri sağlamanızı istiyoruz. Özellikle aşağıdaki bilgileri bize sağlayabilirsiniz:

 Sizden kullanıcılarımızı sizin hakkınızda bilgilendirmemize yardımcı olacak ve paneldeki profilinizde yayınlanacak diğer bilgileri sağlamanızı istiyoruz. Özellikle aşağıdaki bilgileri bize sağlayabilirsiniz:

Adınız ve soyadınız,

İş adresiniz,

E-posta adresiniz,

Uzmanlık alanınız, eğitiminiz ve ilgilendiğiniz hastalıklar veya yapmış olduğunuz tıbbi muayeneler hakkında bilgiler,

Fotoğrafınız,

Eğitim bilgileriniz ve belgeleriniz

Hizmetlerimize üye olduğunuzda tarafımızla hukuki açıdan bağlayıcı bir sözleşme yapmış olursunuz. Söz konusu sözleşme kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirme ve bunlara uyma zorunluluğumuz, Kişisel Verilerin İşlenmesi Kanunu’nun 5.2. maddesinde belirtildiği üzere kişisel verilerinizin işlenmesi için geçerli hukuki zemin oluşturmaktadır. Ayrıca, veri sorumlusu olarak kişisel verilerinizi yasal yükümlülüklerimizin gereği olarak da işlemekteyiz. Örneğin fatura düzenlemek ve mali kayıtlarımızı güncel tutmak gibi. Bu durum, Kişisel Verilerin İşlenmesi Kanunu’nun 5.2. maddesi uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesine uygun yasal şart teşkil etmektedir.

Kişisel verilerinizi, bizden Hizmet temin almak üzere sözleşme akdeden, bünyesinde veya birlikte çalıştığınız kliniklerden de toplamaktayız. Söz konusu klinikler, kendi sorumlulukları uyarınca kişisel verilerinizi tarafımıza aktarabilir ve biz de klinik ile akdettiğimiz sözleşmenin ifası için kişisel verilerinizi işleriz. Kişisel verilerinizi işlemek bizim için çok önemlidir, ancak kişisel verilerinizi tarafımıza aktaran klinikle her zaman iletişime geçebilir ve veri işlenmesine itiraz edebilir veya kişisel bilgilerinizin kullanımı için vermiş olduğunuz rızayı geri çekebilirsiniz.

2. Pazarlama amacı

Pazarlama ve ticari iletişimleri almayı seçtiğinizde e-postanızı, telefon numaranızı, adınızı ve soyadınızı bu amaçla işleyebiliriz. Bu iletileri almayı her zaman iptal edebilirsiniz. Kişisel verilerinizin bu amaçla işlenmesinin hukuki dayanağı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5.1 maddesi uyarıncadır.

Tüm kullanıcılara uygulanacak bilgiler

Kişisel verilerinizi üçüncü kişilerle paylaşıyor muyuz?

Yalnızca size hizmet sunmak amacıyla, Diyet 24 şirketinin bir parçası olan diğer firmalara karşı kişisel verilerinizi ifşa edebiliriz.

Kişisel verilerinizi, yine yalnızca Hizmetlerimizi size sunmak amacıyla üçüncü taraf sağlayıcılarıyla paylaşabiliriz. Bu üçüncü kişiler veri işleyen olarak hareket etmekte ve tarafımızla veri koruma sözleşmesi akdetmişlerdir.

Örnek olarak, kişisel verilerinizi aşağıdaki veri işleyen kategorisinde yer alan kişilerle paylaşabiliriz:

bulut bilişim ve sunucu bakım sağlayıcıları,

iletişim araçları,

müşteri destek araçları,

harici danışmanlar ve denetçiler,

ödeme hizmetleri sağlayıcıları, bankalar, kredi referans ve dolandırıcılık önleme kurumları ve sigorta şirketleri,

Bize yazılım ve benzeri hizmetler sunan bilişim şirketleri.

Son olarak, yasal gerekliliklere yanıt vermek, politikalarımızı uygulamak, yürürlükteki yasaların gerektirdiği durumlarda adli veya düzenleyici makamlarla iletişim kurmak ve haklarımızı ve mülkiyetimizi korumak için bu verileri ifşa edebiliriz. Ayrıca bir işletme ile birleşmeyi, bu işletme tarafından yatırım yapılmasını veya devralınmayı planlıyorsak ya da kurumsal bir yeniden yapılanmaya girersek kişisel bilgilerinizi bu ticari kuruluşlarla da paylaşabiliriz.

Bize önceden onay vermediğiniz sürece, kişisel bilgilerinizi başka bir üçüncü kişiye aktarmayacağız.

Kişisel verilerinizi ne kadar süreyle işliyoruz?

Sizin hakkınızda topladığımız verileri yalnızca yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece veya tabi olduğumuz yasal yükümlülüklere uymak için gereken süre boyunca saklayacağız. Hakkınızdaki bilgileri saklayacağımız süre, bilgi türüne ve bunları kullandığımız amaçlara bağlı olarak değişecektir. Genel olarak, yasal yükümlülüklerimize uymak için kayıtlarımızı bizimle ilişkinizi sonlandırdıktan sonra 6 yıla kadar saklamaktayız. Daha fazla ayrıntı için lütfen aşağıdaki tabloya bakın:

İşlemenin amacı

Saklama süresi

Hizmetlerimizin tarafınıza sunulması

Kişisel verilerinizi, bir kullanıcı hesabınız veya aktif bir hizmet sözleşmeniz olduğu süre boyunca işleyeceğiz. Kullanıcı hesabınızı silerseniz veya hizmet sözleşmeniz feshedilirse, kişisel verilerinizi bu silme veya fesih işlemini takiben 6 yıl boyunca işleyeceğiz.

Danışan verileri: Bir randevu veya seans bilgileri

Kişisel verilerinizi, bir kullanıcı hesabınız olduğu süre boyunca işleyeceğiz. Kullanıcı hesabınızı silerseniz, kişisel verilerinizi bu silme işlemini takiben 6 yıl boyunca işleyeceğiz.

Teknik ve istatistiksel bilgiler

Kişisel verilerinizi, bir kullanıcı hesabınız olduğu süre boyunca işleyeceğiz. Kullanıcı hesabınızı silerseniz, kişisel verilerinizi bu silme işlemini takiben 6 yıl boyunca işleyeceğiz.

Pazarlama

Siz pazarlama amacıyla verdiğiniz onayınızı geri çekene kadar veya kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz edene kadar kişisel verilerinizi işleyeceğiz.

Danışan verileri: Diyetisyenle konuşma

Konuşma sırasında bize verdiğiniz kişisel verilerinizi 2 yıl boyunca işleyeceğiz.

 

 

Şikâyetler

Kişisel verilerinizi, şikâyetinizi takiben 6 yıl boyunca işleyeceğiz.

Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin haklarınız nelerdir?

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aşağıdaki haklara sahipsiniz:

kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında bilgilendirilme,

kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve verilerinizin uygun olarak işlenip işlenmediği konusunda bilgilendirilme,

yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişiler hakkında bilgilendirilme,

kişisel verilerinizin silinmesini (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda belirtilen sınırlamalara uygun olarak) veya kişisel verilerinizin düzeltilmesini veya doğrulanmasını isteme,

verilerinize ilişkin her türlü silme, düzeltme veya doğrulama talebinin kişisel verilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

yalnızca otomatik işlemenin bir sonucu olarak alınan herhangi bir karara itiraz etme, ve

kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesi nedeniyle zarara uğramanız halinde tazminat talep etme.

Bu haklardan herhangi birini icra etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz (bu metnin altındaki iletişim bilgileri üzerinden). Veri sahibi olarak haklarınız ile ilgili yasal yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz.

Kişisel verilerinize erişim talebi yazılı olarak veya mevzuatta izin verilen başka bir şekilde olmalıdır. Talepleriniz makul bir süre içerisinde ve her halde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca 30 gün içinde tarafımızca yanıtlanmaya çalışılacaktır. Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından yayımlanan mevzuat ve yönergelerin izin verdiği ölçüde, size bilgi sağlama maliyetini yansıtan makul bir ücret talep etme hakkını saklı tutarız.

Sakladığımız bilgilerinizin her zaman doğru olmasını sağlamayı amaçlamaktayız. Bilgilerinizin güncel olmasını sağlamamıza yardımcı olmak için kişisel bilgilerinizden herhangi birinin değişip değişmediğini bize bildirmeniz gerekecektir. Talebiniz üzerine, verilerin doğru olmasını sağlamak için makul adımları atıp yanlış olan kişisel verileri derhal ve her halde talebinizden itibaren bir ay içinde düzelteceğiz.

Profil oluşturma faaliyetleri yürütüyor muyuz?

Sadece otomatik karar verme süreçlerine dayanarak herhangi bir karar almamaktayız. Verilerinizi işlemek için herhangi bir profilleme sistemi veya aracı kullanmamaktayız.

Diğer Sitelere Bağlantılar

Sosyal medya butonları aracılığıyla da olmak üzere, internet sitemiz veya uygulamamız diğer sitelere bağlantılar içerebilir. Yalnızca gizliliğe ilişkin yüksek standartlarımızı ve mahremiyete saygımızı barındıran internet sitelerine bağlantı vermeye çalışıyor olsak da, diğer internet siteleri tarafından kullanılan içerik, güvenlik veya gizlilik uygulamalarından sorumlu değiliz ve bu bağlantılar söz konusu internet sitesini onayladığımız anlamına gelmemektedir. İnternet sitemizden veya uygulamamızdan başka bir internet sitesine bağlantı oluşturduğunuzda, internet gizlilik politikası ve uygulamaları da dahil olmak üzere fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, bu internet sitesinin hüküm ve koşullarına tabii olursunuz. Lütfen bu internet sitelerine herhangi bir veri göndermeden önce bu politikaları kontrol ediniz.

Bilgilerinizi nasıl koruyoruz?

Kişisel verilerinizi yetkisiz erişime karşı korumak için uygun teknik, fiziksel, elektronik ve idari önlemleri sağlamaktayız. Bize gönderilen kişisel bilgileri hem iletim sırasında hem de aldıktan sonra korumak için genel kabul görmüş endüstriyel standartları takip etmekteyiz. Fakat ne yazık ki, internet üzerinden bilgi aktarımı (e-posta dâhil) tamamen güvenli değildir. Her ne kadar kişisel verilerinizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapmayı taahhüt etsek de, internet sitemize, platformumuza veya personelimize iletilen verilerinizin güvenliğini garanti edemeyiz; dolayısıyla herhangi bir iletim riski size aittir. Bilgilerinizi aldıktan sonra, yetkisiz erişimi önlemeye çalışmak için katı prosedürler ve güvenlik önlemleri kullanacağız.

Bizimle iletişime geçin

Kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa bizimle;

https://www.diyet24.com/hakkımızda yoluyla,

destek@diyet24.com adresine e-posta yoluyla,

Üçevler mah. 72 (220) Sk. Aknil Plaza No:6 Ofis:29 Nilüfer/ BURSA ile yazışarak

iletişime geçebilirsiniz.

 

Bültene kayıt olun

En son gelişmelerden haberdar olmak için bültene kayıt olabilirsiniz.

pattern-subscribe